Sundbybergs Stad, Stockholms län
Sundbyberg - Järnvägsstationen 1901

I Sundbyberg  gick jag på en släktforskarkurs. Vi var på Sundbybergs museums lokal. En mycket litet museum med mycket små resurser men med trevlig personal. Det har en minivisning av äldre historia. Det har även en disk med dåvarande Chokladfabrikens fina plåtaskar. Sundbyberg är en stad med bykänsla. De flesta som bor här är födda í Sundbyberg och även dom som har flyttat, kommer tillbaks, har jag hört.

Jag  har själv mitt arbete här och trivs att gå ut på luncherna och njuta av den lilla staden med de många utbuden av restaurangerna. Enligt hörsägen, ska denna plats ha mest restaturangerna i Sverige, mätt på den lilla yta som Sundbyberg har.

De är dessa små verksamheter som man ska besöka som t.ex. Sundbybergs museum, som har små resurser men har en gedigen material och histora att visa och berätta.

http://www.museet.se/


Skriv en kommentar: (Klicka här)

123minsida.se
Bokstäver kvar: 160
OK Skickar...
Se alla kommentarer

| Svar

Senaste kommentarer

29.06 | 02:22

Hej Eva! Tack för svar! Ska absolut kolla dessa butiker. Hälsningar Cecilia

...
28.06 | 17:51

Hej Cecilia! Jag hade inte tänkt att sälja dessa. Eftersom jag själv vill nog läsa om dessa någon gång. Kolla med antikveratbutiker. Prislapp 1989, 49:50 en bok

...
28.06 | 12:48

Jag är intresserad av Ätten Morland bok nr 4-11. Vad kostar böckerna? Med vänlig hälsning Cecilia Jalder

...
14.08 | 12:16

känner ingen med namnet Grangert. Frågan är vad hans fru hette i efternamn som flicka. Förmodligen har vi ett gemensamt modellfoto som kanske har sålts ut.

...
Du gillar den här sidan
Hej!
Prova att göra en egen webbsida precis som jag.
Det är enkelt och du kan prova helt gratis.
ANNONS